U Mnie To Samo Z Tym Przygasaniem Jak Się Załancza ABS Albo ASR
Zmiana koloru podświetlenia kokpitu czyli...
Zwiń
X
-
Zmiana koloru podświetlenia kokpitu czyli...
Witam,
Jak w temacie, chcę zmienic kolor podświetlenia wszystkich przycisków we wnętrzu O1 00r ... nie bardzo wiem jak się do tego zabrać bez totalnego rozkręcania wnętrza :/
gdzie nie wiem jak się dostac:
1) przyciski sterujące elektryką szyb tył/przód drzwi pasarzera
2) elektryczne ustawianie/ogrzewanie lusterek
3) przyciski nad radiem (podgrzewanie szyby tylnej/ otwarcie wlewu paliwa
pokrętła pod radiem rozpracowałem ... prawie - trafiłem na bezbarwną żarówkę w barwionej plastikowej rurce pod środkowym pokrętłem, wygląda na to że podświetla ona też sąsiadujące dwa
Tematu szukałem, nie znalazłem - natrafiłem tylko na temat odnośnie zmiany podświetlenia zegarów - kupuję tarcze indigo więc to mnie nie dotyczy - chociaż skorzystam z rady jak zmienić kolor wskazówki :P
Z góry dziękuję za pomoc
Edit:
nie zakładając nowego tematu zapytam jeszcze... ma sens zmiana drązka skrzyni na krótszy? Zastanawiałem się nad wsadzeniem gałki od Octavii RS z aluminiową wstawką Można gdzieś kupić zamienniki czy jedyna opcją jest salon i kupa kasiorki ?
Pozdrawiam,
PiotrPzdr
-
-
blackrs, przygotuj kombinerki i szmatke.
Szmatke naloz na srodkowy kurek - ten od 1 2 3 4 :P
Pozniej kombinerkami mocno pociagnij. Przygotuj male szczypce, wyjmij zarowke, zaloz nowa i po robocie.Była Octavia I FL Kombi 1.9 TDI AGR
Była Octavia II Kombi MR06 2.0 TDI DSG
ByłąOctavia II Kombi FL MR06@2013 2.0 TFSI DSG 4x4
TELEFONUJEMY DO MNIE PO GODZ 16.59!
Komentarz
-
-
blackrs, taka mala wstretna, ledwo to trzymam w palcach zeby nie wylecialo. Nie pamietam oznaczenia.
2pac, zadne SMD. Zwykla zarowka z drucikiem w bance :PByła Octavia I FL Kombi 1.9 TDI AGR
Była Octavia II Kombi MR06 2.0 TDI DSG
ByłąOctavia II Kombi FL MR06@2013 2.0 TFSI DSG 4x4
TELEFONUJEMY DO MNIE PO GODZ 16.59!
Komentarz
-
Komentarz